dissabte, 23 de maig del 2009

Debat avortament al facebook

L'esquerra es dedica a l'avortisme, mentrestant no fa cap mesura per atacar aquest drama i disminuïr els avortaments. Què ens està passant?
Comentari d'un altre: L'esquerra sempre ha lluitat per una bona informació sexual i l'ús dels preservatius i d'altres mètodes anticonceptius. Precissament han sigut les religions, i més concretament l'esglèsia catòlica qui sempre s'hi ha oposat. I l'esquerra també ha lluitat sempre pels drets de les dones. El dret ha decidir sobre el seu propi cos. Qui vulgui avortar que avorti, i qui no pos no. Pero que cap dona sacrifici la seva vida tenint un fil que no vol per culpa d'uns dogmes de quatre menjacocos. Rebela't contra aquesta societat patriarcal reaccionària i qualsevol moral imposada....
Avortament LLIURE I GRATUÏT!
Contestació: Joan Gil Oliveras
Miki, em caus molt bé però seré dur. L'avortament és un crim com ho és la pena de mort; crims que es legalitzen i s'intenten legitimar en favor d'uns prejudicis ideològics o d'uns canòns socials. Parlem clar. Quan una vida deixa de ser vida pq alguna persona hi ha interferit és un crim. L'eutanàsia i l'avortament han estat sempre eines del sistema liberal basades en la idea malthusiana d'acabar amb els grups socials més desafavorits. La propagació de la idea d'avortament entre les tribus a l'Àfrica n'és un bon exemple. És el que jo anomeno "normalització de fets", es normalitza una situació dramàtica com l'avortament simplement per no ferir sentiments dels qui pateixen el drama però l'únic que provoquen és promoure el drama pq el normalitzen. Entenc que cal ser solidari amb els qui pateixen el drama però no normalitzar-ho socialment.
Comentari d'un altre: El que és un drama i un crim són totes les noies que es veuen obligades a tenir un fill per no traïcionar a una moral cristiana o les que es senten culpables i atacades psicològicament per culpa de 4 mamons.
Contestació: Dret al propi cos? Això si què és masclista! Què passa que nosaltres només posem la "semillita"? A partir d'aquí que faci el que vulgui amb la vida del nostre fill? Què fort. Estem creant una societat irreponsable socialment i moralment. Una cosa és la llibertat i una altre cosa és el llibertinatge i el lliure mercat. Moral imposada? Sempre existirà la moral però que jo sàpiga ningú te n'imposa cap. Ah si! No ho recordava, la creença de no creure-hi cada dia fa més pressió social real. I els imbècils de la jerarquia catòlica allunyats de la realitat social. Més enllà d'això poca cosa. I recorda Miki que no només existeix una única concepció del fet d'esquerres. Sinó múltiples que donen diversitat als projectes a la esquerra. Som esquerres i no esquerra.

Contestació: Gratuït? Si clar, la gent sense subsidi d'atur que es foti. Estem creant una societat sense valors, desmarxada, irresponsable, irreflexiva que és creu lliure però que no ho és.

Comentari d'un altre: Això és un discurs d'Unió no d'esquerres.

Contestació: Menors d'edat avortant i la esquerra es queda tant normal? Aquí no passa res? La solució no seria avortar sinó conscienciar sexualment als i les joves; o fer-los/les responsables dels seus actes? No sé, alguna cosa falla diria jo.

Comentari d'una amiga: quan tinguis una filla que amb 16 anys es queda embarassada per culpa d'un cabró, en parlem.quan tu mateix tinguis una punxada de preservatiu i et passi una cosa així, en parlem.quan l'església es deixi de tonteries i reconegui que el preservatiu és l'única solució en contra de l'avortament i de la sida, en parlem.quan als col·legis catalans (sí, catalans) de l'opus comencin a donar el temari sobre sexualitat a les seves aules, en parlem.quan la religió està deixant de manar en aquest país, tots ens hi tirem a sobre dels que intenten canviar les coses, perquè recordem, vivim en un estat LAIC... ningú vol la llei per l'avortament menys quan li toca a casa seva.ale, que vagi bé la tarda :P

Contestació: Per sort no vivim en un estat laic sinó aconfessional. Que vol dir que es reconeixen les religions i la creença de no creure en res de forma institucional com social. El laicisme li està donant molt maldecaps a Sarkozy. Per sort, aquí anem millor. Tot i que jo tb estic en contra del Concordat però clar, com a "la esquerra" ja li interessa confondre... Llegeix-ne més el cristianisme i catolicisme social (Càrites, comunitats de base, JOC, etc.) amb la església catòlica mediàtica i poderosa (jerarquia), no podeu entendre que sigui catòlic i lluiti contra les bestieses que diu el Papa sobre la SIDA, o sobre els diners que es donen a la COPE?

Comentari d'ella: que jo sàpiga el papa és el màxim representant de l'església catòlica, no?doncs, ale, ja està tot dit

Comentari d'ell: Conscienciar sexualment als i les joves sí per suposat. Sempre ha sigut l'esquerrra qui ho ha fet i la religió qui s'hi ha oposat. L'avortament no és cap mètode anticonceptiu.Però tota dóna te dret a avortar, sigui quina sigui la seva classe social i la seva condició ecnòmica. És per això que ha de ser GRATUÏT .Dir això de la "gent sense subsidi d'atur" i el govern gastant-se en avortament, és tal demagògia com dir que no donguin pasta per l'Educació, la Cultura o per exemple, per la Llei de dependència. Amb una bona reforma fiscal, pujant-li els impostos als rics hi hauria pasta per tot, no et preocupis.... Llegeix-ne mésI això dels valors... Per què els teus valors són ELS VALORS, la teva moral és la MORAL i els altres no valen?

Contestació: Núria agafés els casos més concrets i que menys es donen (és un argument bo que utilitzen alguns per intentar legitimar l'avortament que es vol dur a terme pels del PSOE i IU que va més enllà d'això). Sobre violacions podríem debatre però per això ja hi ha la pastilla del dia després per exemple i hi ha uns terminis concrets legals. Ja hi era en l'anterior llei això. La mala consciència post-avortament la coneixeu per exemple, i sabeu les conseqüències que té...

Comentari d'ella: perdona joan, però crec que ara qui no sap de què està parlant ets tu. prova d'anar a buscar una pastilla del dia després, i després m'expliques, i més si ets menor, a veure què et passa.el dia que no tinguis una cosa que et pengi d'entre les cames, potser canvies de punt de vista. no creus que ja és prou traumàtic per una dona avortar? no creus que ha de ser lliure per escollir si vol o pot mantenir a una criatura?

Comentari d'una altra amiga: joan estic flipant amb tu !! sincerament no m'ho esperava!!! como se nota kien manda en el mundo, como se nota ke no teneis ke parir!! ke et penses ke abortar es facil??? ke es fa sense pensar?? per l'amor de Déu! sí, en akest Déu en el ke creus (i jo no per cert) ke es tant compassiu i nose ke venga ya!! i ens em de sentir com a criminals per ... Llegeix-ne mésabortar?? pero a veure es ke sincerament les persones son lliures de fer el ke es hi vingui amb gana!! ke faries tu ser pare?? donar-lo en adopció,ke te'l kuidin els papis(avis) o posar-te a treballar per mantenir-lo?? malthus?? cites a malthus??? uf.... i sincerament, l'eskerra no s'esta tornant boja només per aixo..si comences a mirar punt per punt...
Contestació: 1. El Papa és el representant de l'Esglèsia catòlica, esglèsia que funciona com una monarquia absolutista que fa vergonya i que traeix els seus valors cada dia. Les últimes declaracions a l'àfrica sobre el condó van en contra del dret a la vida. Aznar també era el teu representant oi? Li feies cas sempre? Malament rai. 2. Però també va en contra del dret a la vida que jo estigui a favor de l'avortament lliure (i a sobre gratuït! ara serà un dret universal! com si parléssim de drets humans!). 3. Sé que et sorprenen Carla, però sempre he pensat el mateix i sempre pensaré el mateix. 4. Miki; intentar relacionar-me amb Unió Democràtica -grans traidors de la lluita contra la pobresa del cristianisme de base- és una broma oi? Ja sé que l'argument és que "tu ets de dretes" és el recurs fàcil però en el meu cas no cola gens. Ningú té dret a dir que és o que no és d'esquerres de forma estigmatitzadora.

Comentari d'ella: funcionarà com vulguis, però tu hi creus, amb això està tot dit. jo per desgràcia no vaig poder escollir no votar a aznar, però en canvi sí puc escollir no sentir-me representada per l'església.faries patir una criatura que està al ventre de la seva mare sabent que quan hi surti morirà, i el pitjor, ... Llegeix-ne mésés que la seva mare no haurà pogut fer res per evitar-ho i ho haurà de veure? no pots arribar a saber com de traumàtic pot arribar a ser això.a més, la llei no és sobre avortament sí o avortament no, és una llei de plaços i condicions. per sort, ja fa molts anys que podem decidir.
(continuo aquí, que no podia escriure més) i en les cèl·lules mare com a cura de moltíssimes enfermetats, hi creus? i en tenir relacions sexuals no únicament per a tenir fills? i en la virginitat fins al matrimoni? i en preservatiu? curiosament l'església només creu en coses per fer més submises a les dones, perquè ens agradi o no, en aquest planeta manen els homes; i quan sorgeix alguna cosa de mans d'una dona per evolucionar a millor, ens tirem al seu coll. per això faig ole ole i ole a bibiana aido, que em pot agradar més o menys com a política, però ha tingut els "ous" per fer una llei que feia anys i anys que necessitàvem, evidentment, les dones.

Contestació: http://quefemamblapolitica.blogspot.com/2009/02/una-lluita-que-no-em-pertoca-contra.html
La Bibiana Aido us don una cosa molt fàcil, però allò difícil i que realment si que té relació amb la igualtat de gènere és la igualtat en les condicions laborals i això ja et dic jo que no canviarà. Va distraient-vos la atenció en això, mentrestant la majoria de directius són homes.
La ciència en temps de Hitler no tenia pas impediments morals ni ètics; et sembla bé també? També es van descobrir moltes coses i en canvi diria que no et sembla bé.

no, joan, t'equivoques, això és un pas per la igualtat de gènere, de molts que les dones estem esperant que arribin, com la igualtat de condicions laborals, que amb la introducció de la nostra generació al mercat laboral quedarà reflexada

Contestació: La ciència en temps de Hitler no tenia pas impediments morals ni ètics; et semblava bé també? També es van descobrir moltes coses eh? La ciència en temps de Hitler no tenia pas impediments morals ni ètics; et sembla bé també? També es van descobrir moltes coses i en canvi diria que no et sembla bé.

Comentari d'ella: joan, despres de llegir-me el teu post (sí, m'ho llegeixo..perke veguis ke no critico sense saber la teva opinio): cadascu es lliure de pensar el ke vulgui pero a veure..hauries de saber ke fins unes certes setmanes no es un fetus, nomes son cel... Llegeix-ne més·lules!! ke no es deixara avortar kuan ja estigui format a menys ke sigui mortal per la mare?? a perdona ke s'ha de deixar morir a la mare pel cami??? ma mare ha estat en parts on la dona ha hagut de parir al fetus mort!! mort!! per l'amor de deu pk no la van deixar avortar en el seu moment!!! aixo es normal??? ens hem de sentir com assassines per anar a avortar!! a més, estas fent creure ke nomes keda l'avortament com a solució¿¿???? ke no hi ha més metdes o ke??

Comentari d'ella: se t'han acabat els arguments, oi?i dels homosexuals què en penses?jo començo a pensar que no ets tant d'esquerres com dius ser

Comentari d'ella: ara treus a en hitler?? uf...veient la kuantitat de comentaris al respecte gairebe proposaria un debat XD perke omplirem el face!!

Contestació: Si que sóc d'esquerres, qui ets tu per dir que una persona que defensa això que tu no comparteixes no ... Llegeix-ne mésés d'esquerres? Dels homosexuals; res. Que es diuen moltes burrades entorn ells/es. Que existeixen casos en altres éssers vius i que tot i que no rau en la habitual reproducció de l'ésser humà evidentment tot el respecte per ells/es i la seva vida. Tot i que crec que no tinc perquè opinar res sobre les seves relacions sexuals o emotives ja que és la seva vida; però també vull dir que jo només veig una sola ciutadania i no col·lectius concrets. Molta gent d'esquerres -o que es fa dir així- usa el terme "maricón" o se n'en fot d'ells. Jo he tingut dos amics gays i la veritat no és la meva opció però clar que s'ha de considerar com un fet normalitzat que no promogut. I evidentment si això comporta discrimacions, que es castigui el/a discrimandor/a. Un ciutadà més. Si tu coneixes aquestes persones, la gent coneix els psicòlegs post-avortament... Amb la entrada al món laboral, no quedarà reflexat res més que la necessitat del mercat de nova mà d'obra degut a la reducció laboral. La igualtat és cobrar el mateix per el mateix i no haver discriminacions per mobilitat laboral. Us heu llegit els casos en que considero llibertat de cada persona (violació, mal formació, ...) en el meu post. Ja està critico genèricament l'avortament i les campanyes esquerranoses, i no us vigileu a saber què en penso dels casos concrets (menys tu Rebés).
Comentari duna altra companya de classe: joan, me dejas flipando, mucho y para mal, pero bueno, como han dicho por aqui, cada uno es libre de opinar lo que quiera, y del mismo modo, cada uno es libre de disponer de su cuerpo y de su vida mientras no se haga daño a nadie más, y si consideras que unas células que todavía no tienen capacidad de vivir autónomamente son más importantes que la vida de una mujer, o más que su capacidad de decicir su futuro (ya tenga 16 o 40 años), si de verdad consideras esto una aberración a los principios de izquierda, sólo diré, que busques tus ideales por otros lares.no te acusaré de simplista porque no creo que lo seas (;-) pero , de verdad, reconsidera lo que has dicho, esto no es un drama, el aborto no es un pecado, ni nos hemos vuelto locos.
Contestació: Me sap greu però és el que hi ha. Millor que la gent se n'assagenti ja, tot i que hi havia que ja ho sabien (ja que és la raó principal per no estar en joventuts polítiques d'esquerres). Però tot i això em continuaré considerant d'esquerres... amb el teu permís...
Comentari d'una altra companya: Ai Joan, en quin merder t'has posat! Llibertat per davant de tot i el dret a decidir, a veure si haurem de tornar en els temps que no podies tenir relacions fins al matrimoni o que t'has d'anar a confessar cada dos per tres, al sacerdot del poble, que era el primer corrupte! Tema avortament, perquè que uns quants hi estiguin en contra, no vol dir ... Llegeix-ne mésque s'hagi de prohibir, per favor, que us penseu que quedarem sense canalla? Si tant a favor de la vida esteu, deixeu que les persones que no volen o no poden tenir fills, decideixin el seu futur, perquè un feto de 2-3 setmanes, no és una persona! Si no voleu avortament, què, tothom està obligat a tenir fills? Quina qualitat de vida se'ls hi pot donar? Quina estimació rebran? Avortament si, però en determinades excepcions? No senyor, avortament lliure i que cadascú assumeixi les conseqüències i responsabilitats al respecte. No és un crim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada